BERLIN IN OCTOBER 18/05/2019




Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului. Locurile pe care ar trebui  sa le vizitati: Poarta Brandenburg, East Side Gallery, Clădirea parlamentului german, Monumentul Evreilor Morți în Europa, Catedrala din Berlin, Alexanderplatz, Muzeul Pergamon si Potsdamer Platz.

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice: Poarta Brandenburg - este o poarta triumfala clasicista, care se afla pe flancul de vest al Pariser Platz din cartierul Mitte din Berlin.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioadele 15-17 si 27-30 octombrie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hilton Berlin ♦  Pullman Berlin Schweizerhof​ ♦  Steigenberger Hotel am Kanzleramt​ ♦  Hotel nhow Berlin​ ♦  si  ♦ Hotel Adlon Kempinski​ ♦♦  in perioada 15-17 octombrie, la pret atractiv !

 

 

 

 

 

 

Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Holidays 325
City breaks 276

Mobil uygulamayı edinin!

Uygulamanızın tüm rezervasyon ihtiyaçlarınız var: Güvenli ödeme kanalları, 4 adımlı kolay rezervasyon süreci ve zarif kullanıcı tasarımları. Daha ne isteyebilirsin?