HOLIDAY IN COSTA BLANCA 08/02/2019
Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural. Si peisajul este variat: vai inverzite, livezi de portocali, livezi colorate si dealuri terasate.Statiuni traditionale precum Calpe, Moraira si El Portet ofera conditii excelente pentru familiile aflate in vacanta. Alte optiuni de vacanta sunt zonele rezidentiale din jurul Denia si orasul medieval Javea. Zone precum Costa Nova, La Cala, Lluca, Montgo, La Cala si La Sella sunt renumite pentru vilele cu piscine, terase si gradini. Costa Brava este o destinatie populara pentru ciclisti, artisti si iubitorii de natura, care sunt atrasi de frumusetea vaii Jalon si de satul muntenesc Guadalest. Alicante este capitala provinciei Alicante, a comunităţii autonome Valencia, situată în sud-estul Spaniei, la Marea Mediterană. În prezent, este unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta Spaniei. Această metropolă, denumită în limba catalană Alacant, este unul dintre cele mai importante porturi şi staţiuni turistice la Marea Mediterană şi totodată, principalul centru comercial şi de pescuit al regiunii Valencia.Principalele obiective turistice sunt: Tabarca, Playa del Postiguet​, Archaeological Museum of Alicante, Mount Benacantil, Canelobre Caves.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Alicante, ruta Bucuresti-Alicante in perioada 02-09 aprilie si ruta Cluj-Alicante in perioada 14-21 aprilie 2019:

 

 

Informatii despre unitatile de cazare: ♦♦ Hospes Amerigo ♦  Melia Alicante ♦  Eurostars Lucentum ♦  si ♦ Eurostars Centrum Alicante​ ♦  

► Alte hoteluri recomandate:♦  NH Hotel Alicante  si  Sercotel Suites del Mar​  ♦

 

Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Holidays 325
City breaks 276

Mobil uygulamayı edinin!

Uygulamanızın tüm rezervasyon ihtiyaçlarınız var: Güvenli ödeme kanalları, 4 adımlı kolay rezervasyon süreci ve zarif kullanıcı tasarımları. Daha ne isteyebilirsin?