HOLIDAY IN MALAGA, ANDALUSIA 08/06/2019




Malaga este un oraş mare din sudul Spaniei şi reprezintă unul dintre destinatiile turistice cele mai importante din Spania, Europa cat şi de pe litoralul mării Mediterane. Este oraş municipiu şi centru geografic de pe Costa del Sol, zonă turistică ce se extinde din Nerja pană la Manilva. Desi aspectul general al orasului este modern, Málaga pastreaza cateva cladiri istorice, cum ar fi Catedrala din secolul al XVI-lea, aici fiind si locul de nastere al celebrului artist Pablo Ruiz Picasso.Cele trei centre turistice principale ddin oras sunt: Calle Marqués de Larios, Plaza de la Constitutión sau Plaza Mayor si Calle de Granada, locatii faimoase pentru shopping, viata de noapte spumoasa si divertisment cultural.De asemenea, aeroportul din Malaga, poarta de intrare în Costa del Sol dinspre Europa este unul dintre cele mai mari din Spania datorită numărului mare de zboruri europene.Pentru iubitorii de grădini şi parcuri, în centrul oraşului se află splendidele grădini din Alameda. Din punct de vedere turistic, clima blanda, vegetatia luxurianta, precum si superbele plaje din apropiere, au transformat Málaga intr-o destinatie de vacanta. De curand am gasit un zbor direct operat de Blue Air, la pret excelent si va propunem sa vizitam orasul impreuna !

 

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Muzeul Picasso -  un palat din secolul al XVI-lea, restaurat, cu o colecție de peste 200 de opere ale lui Pablo Picasso.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malaga, ruta Bucuresti-Malaga in perioada 24-28 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Vincci Seleccion Posada del Patio ♦♦  Gran Hotel Miramar​ ♦♦  Barcelo Malaga​ ♦♦  Salles Hotel Malaga Centro​ ♦♦   si   ♦♦ Molina Lario​ ♦♦  in perioada 24-28 noiembrie 2019:

 

 

 

 

 

Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Holidays 325
City breaks 276

Mobil uygulamayı edinin!

Uygulamanızın tüm rezervasyon ihtiyaçlarınız var: Güvenli ödeme kanalları, 4 adımlı kolay rezervasyon süreci ve zarif kullanıcı tasarımları. Daha ne isteyebilirsin?