MØ IN DUBLIN, MOTHER PRIDE BLOCK PARTY 03/04/2019




Dublin este capitala si totodata cel mai mare oras a Irlandei. Una dintre cele mai vechi regiuni dublineze o constituie Temple Bar, cartierul în care se concentreaza o mullime de restaurante, pub-uri si magazine moderne. Majoritatea atractiilor se afla în partea de sud a râului Liffey - un râu foarte curat. Orasul are multe parcuri publice, cel mai cunoscut dintre acestea fiind Parcul „Phoenix”.Printre cele mai cunoscute obiective turistice se regasesc: Dublin Castle, St Stephen's Green, Guinness Storehouse, Dublin Zoo si Castelul Malahide. Astazi am aflat de un eveniment cu totul neasteptat: , artista daneza care a devenit faimoasa datorita hitului „Lean On”, are in acest an un nou turneu in UK – ‘Forever Neverland – Chapter 3’, dar va ajunge si la cateva festivaluri din Europa.Va propunem sa o ascultati la Dublin, pe 29 iunie, la Mother Pride Block Party (The National Museum of Ireland) si sa petreceti cateva zile in capitala Irlandei. Biletele pentru concert variaza intre 19 € si 33 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: The National Museum of Ireland

 

Informatii despre zbor: destinatia Dublin, ruta Bucuresti-Dublin in perioada 28 iunie- 01 iulie 2019:

► Puteti accesa sectiunea Flights pentru a urmari zborul.De asemenea puteti cauta zboruri si pentru perioada 28-30 iunie 2019.

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Ashling Hotel ★★  The Westbury Hotel​ ★★  The Marker Hotel ★★  Radisson Blu St Helen's Hotel​ ★★   si   ★★ The Gibson Hotel​ ★★   in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa optati pentru unitatile de cazare de 4 stele deoarece serviciile prestate sunt asemanatoare, iar preturile sunt mai atractive in aceasta perioada. 

 

 

 

 

 

 

Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Holidays 325
City breaks 276

Mobil uygulamayı edinin!

Uygulamanızın tüm rezervasyon ihtiyaçlarınız var: Güvenli ödeme kanalları, 4 adımlı kolay rezervasyon süreci ve zarif kullanıcı tasarımları. Daha ne isteyebilirsin?