TENERIFE IN JUNE 06/04/2019




Insula Tenerife este cea mai mare si cea mai inalta dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. Capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife, sediul Parlamentului din Insulele Canare. Putem spune ca aceasta se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita.In centrul insulei se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m. Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite, este uimitoare: culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina.Cele mai apreciate statiuni din Tenerife sunt: Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje situate in sudul insulei, Puerto de la Cruz in nord si Las Caletillas in est. Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita. Este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul fiind totodata un paradis pentru turisti. Va puteti planifica din timp o vacanta pentru intreaga familie, la pret rezonabil pentru aceasta perioada !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice: Lacul Martianez -  Lac artificial cu apă de mare într-un complex cu restaurante și baruri sub nivelul mării.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tenerife, ruta Bucuresti-Tenerife in perioada 10-17 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare atractive: ★★ GF Gran Costa Adeje ★★  Iberostar Grand Hotel Mencey​ ★★  Melia Jardines del Teide​ ★★  Barcelo Santiago​ ★★  si  ★★ Be Live Family Costa los Gigantes ★★  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Holidays 325
City breaks 276

Mobil uygulamayı edinin!

Uygulamanızın tüm rezervasyon ihtiyaçlarınız var: Güvenli ödeme kanalları, 4 adımlı kolay rezervasyon süreci ve zarif kullanıcı tasarımları. Daha ne isteyebilirsin?