A FEW DAYS IN MOSCOW 11/04/2019




Moscova este capitala Rusiei, fiind un port dar si cel mai mare oraş din Federatia Rusa. Este situată pe râul cu acelaşi nume, Moscova.Oraşul este centrul economic, politic, cu una dintre cele mai bogate culturi din lume, cele mai reprezentative domenii fiind literatura, muzica, pictura, baletul rus. Sa constatat faptul ca, printre cele mai frecventate obiective turistice se regasesc: The Moscow Kremlin, Red Square, St. Basil's Cathedral​, Lenin's Mausoleum​, Alexander Garden si Bolshoi Theatre.Aici se regaseste una dintre cele mai bogate culturi din lume, cele mai reprezentative domenii fiind literatura, muzica, pictura, baletul rus.Daca Moscova nu este de-ajuns, turistii mai prefera si o calatorie de cateva sute de km de Moscova, prin „inelul de Aur” al Rusiei, pe ruta Moscova-Serghiev Posad-Jaroslavl-Suzdal-Vladimir.Cu toate acestea, va oferim o ocazie numai buna pentru facut planuri de vacanta in Moscova: zborul este operat de compania poloneza Lot Polish si are o escala scurta in Varsovia (puteti sa optati si pentru o escala lunga pe timp de zi sa vizitati Varsovia cateva ore). Despre viza pentru Rusia va puteti informa online.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice: Kremlinul din Moscova este cel mai cunoscut kremlin. Este un complex fortificat care include palatele Kremlinului și catedralele Kremlinului, care domină Piața Roșie din Moscova.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Moscova, ruta Bucuresti-Moscova in perioada 12-17 august 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive hoteluri: ★ Hotel Metropol Moscow ★  Hilton Moscow Leningradskaya ★  Golden Ring Hotel Moscow​ ★  Peter 1​ ★  si  ★ Moscow Marriott Grand Hotel​ ★  in perioada 12-17 august 2019:

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.