HOLIDAY IN OLBIA 12/04/2019




Olbia, situat pe coasta de nord-est, este poarta de acces catre Coasta de Smarald, cu zboruri zilnice spre şi dinspre Italia şi alte orase din Europa. Turistii ajung de asemenea si cu feribotul, Olbia fiind unul dintre principalele porturi din Sardinia. Cei care sosesc pe calea apei vor admira privelistea spectaculoasa a orasului ce se gaseste pe o mica campie inconjurata de dealuri. Oraşul are multe posibilitati de divertisment şi o varietate mare de restaurante, baruri şi magazine, dar principalele atractii turistice se gasesc în jurul orasului şi în special pe litoral. Plajele alterneaza cu zone de coastă stâncoasă creand un spectacol frumos al naturii, impreuna cu fasii lungi de plaje cu nisipuri albe, fine si apa cristalina. Satul San Pantaleo asezat pe stanci este iubit de mulţi artişti internaţionali care l-au ales pentru a locui aici. Porto Rotondo, centrul coastei de smarald este faimos in toata lumea şi este o destinaţie foarte atractiva; se gaseste la numai 15 km de Olbia. Pe lista celor mai vizitate obiective turistice se afla: Costa Smeralda, Arcipelago di La Maddalena National Park, Spiaggia di Porto Istana, Port of Olbia si Parco Fausto Noce. In cateva cuvinte, aceasta coasta este un paradis natural de zi, care se trezeste noaptea, cu unele dintre cluburile cele mai la modă şi exclusiviste. Fie ca vorbim despre mancare traditionala, shopping, plaja sau orice altceva, Sardinia are ceva pentru fiecare tip de turist in parte, dupa cum ii spun si multele Certificate de Excelenta de pe TripAdvisor. Acum aveti ocazia excelenta sa va organizati o vacanta in Olbia, unul dintre cele mai frumoase orase ale Sardiniei: 122 euro/persoana pentru zbor dus-intors, operat de Wizz Air la inceputul lunii iunie.

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Arcipelago di La Maddalena National Park - Înființat în 1994, acest parc marin include o serie de insule mici și ostroave.

 

 

Informatii despre zborul disponibil: destinatia Olbia, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 01-07 iunie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare:  ◊♦ Jazz Hotel Olbia ◊♦  Hotel Panorama Olbia ◊♦  DoubleTree By Hilton Olbia - Sardinia​ ◊♦  Speraesole​ ◊♦  si  ◊♦ Mercure Olbia ◊♦  in perioada 01-07 iunie:

► Va recomandam sa va faceti rezervare mai din timp deoarece locurile se pot ocupa iar preturile se pot modifica la o anumita perioada de timp.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?