PHUKET IN FULL SEASON 21/04/2019




Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda. Aceasta este asezata in sudul Thailandei, la vest se invecineaza cu litoralul Mării Andaman, iar in sud este interconectata de provincia Phang Nga de o pereche de poduri rutiere. Phuket ofera o gama larga de activitati, de la calatorii pe cont propriu la excursii ghidate. Puteti merge sa vedeti cele trei cascade minunate de pe insula. Acestea se afla in locuri diferite: in districtul Kathu se afla cascada Kathu, iar daca veniti dinspre plaja Patong, veti vedea schi nautic si pista de carting. Cascada Tone Sai se afla langa orasul Thalang, iar cascada Bang Pae se afla in districtul Thalang, fiind si cea mai frumoasa. Pe drumul spre cascada puteti vedea Proiectul de Reabilitare a Gibonilor. Cele mai frecventate atractii turistice sunt: Plaja Karon, Phuket FantaSea, Big Buddha, Wat Chalong, Kata Beach, Sirinat National Park si Promthep Cape. Prin urmare, astazi profitam de preturile promotionale de la Turkish Airlines si va propunem o SUPER VACANTA in Phuket.Pentru aproximativ 500 euro/persoana aveti inclus zborul dus-intors, operat de Turkish Airlines (bagaj de cala inclus) si 9 nopti de cazare, aproape de plaja.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Phuket FantaSea - un parc tematic cultural cu spectacole complexe cu elefanți, bufet, expoziție de animale și magazine.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Phuket, cu plecari din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioadele 05-16, 13-25 noiembrie si 08-19 decembrie 2019:

► Alte perioade disponibile din Cluj si Constanta: 01-10 noiembrie si 01-10 decembrie 2019.

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 05-16 noiembrie, la hotelurile: ★★ Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa ★★  Kalima Resort and Spa​ ★★  Grand Mercure Phuket Patong​ ★★  Dewa Phuket​ ★★  si  ★★ Cape Panwa Hotel​ ★★  in conditii excelente.

 

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟