ELLIE GOULDING SI MARTIN GARRIX IN ÅLESUND 17/07/2019




Anul 2019 este unul plin pentru Ellie Goulding care, dupa ce a lansat single-urile “Flux” si “Sixteen”, a fost invitata de producatorul Steven Price sa interpreteze piesa “In This Together”, care se va regasi pe coloana sonora a seriei documentare produse de Netflix, “Our Planet”. De asemenea, Ellie va lansa si un playlist special, intitulat “Ellie Goulding: Pushing Limits”, creat cu scopul de a oferi motivatia necesara celor pasionati de sport.De altfel, artista se bucura de un palmares de invidiat – castigatoare a doua premii BRIT, 14 milioane de albume vandute, 102 milioane de single-uri vandute, 13 miliarde de ascultari globale si 14 milioane de urmaritori. Martin Garrix  a fost desemnat si in 2018 cel mai bun DJ din lume si il puteti vedea live si anul acesta la Untold. La festival îi mai puteti asculta live pe: The September When, Jesper Jenset, Side Brook + Sirkel Sag si multi altii. Noi va propunem sa îi ascultati live la Ålesund, la Jugendfest, pe 16 august si sa petreceti cateva zile in superbul orasel norvegian. Biletul pentru festival este 177 € si poate fi achizitionat online. Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibil. (pentru transferul Oslo-Alesund.)

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Ålesund -  un oraș din provincia Møre og Romsdal, Norvegia.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Oslo, ruta Bucuresti-Oslo in perioada 15-19 august 2019:

 

 

Am ales cele mai potrivite oferte de cazare (Oslo si Alesund): ♦♦ Radisson Blu Plaza Hotel Oslo ♦♦  Thon Hotel Bristol Oslo​ ♦♦  Scandic Alesund​ ♦♦   si   ♦♦ First Hotel Atlantica​ ♦♦   in perioada imediat urmatoare:

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?