DAVID GARRET IN PRAGUE 09/04/2019




Praga este capitala Republicii Cehe si „Oraşul celor 100 de turnuri“, aflată pe meandrele râului Vltava, face să bată mai repede inima poeţilor, a pictorilor, a fotografilor. De asemenea in oras există sute de săli de concert, galerii de artă, cinematografe si cluburi de muzică. Praga este gazda mai multor festivaluri de film, de muzică, întâlniri ale scriitorilor, sute de vernisaje si de prezentări de modă. De curand am aflat de un concert: Muzicianul german David Garret a cucerit publicul din intreaga lume cu interpretarile electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain”, ”They Don’t Care About Us” sau ale lucrarilor clasice de baza cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum si ale celor mai apreciate compozitii ale sale ca ”Furious” si ”Explosive”. Artistul va canta alaturi de trupa sa si anul acesta pe marile scene din Europa in turneul “Unlimited – Greatest Hits”. Va recomandam sa il ascultati la Praga, pe 1 octombrie, pe O2 Arena si sa petreceti cateva zile de toamna in capitala Cehiei. Biletele pentru concert variaza intre 58 € si 117 € si bineinteles pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

Locul desfasurarii concertului: O2 Arena - o arena multifunctionala, a doua cea mai mare arena de hochei pe gheata din Europa. Aceasta a găzduit evenimente sportive importante, iar in prezent poate găzdui și spectacole de scenă, cum ar fi concerte și alte evenimente la scară largă.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Praga, ruta Bucuresti-Praga in perioada 30 septembrie-02 octombrie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Grandior Hotel Prague ★★  Hotel Kings Court​ ★★  Alcron Hotel Prague​ ★★  Grandium Prague ★★  si  ★★ Grand Hotel Bohemia​ ★★  in perioada 30 septembrie-02 octombrie:

► Va recomandam sa consultati si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele deoarece sunt reduceri de pret in aceasta perioada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.