SPRING HOLIDAY IN SARDINIA 25/02/2019




Sardinia sau insula Paradis, este considerata la ora actuala o destinatie exotica, de lux si se deosebeste de multe alte atractii turistice contemporane prin multitudinea elementelor de atractie si bogatia sa turistica. Recunoscuta de sute de ani ca fiind una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Sardinia are cateva puncte forte: istoria care determina si o bogatie culturala impresionanta, peisajele absolut sublime, dezvoltarea turistica performanta si specificul traditional care se manifesta prin practicarea unui agroturism modern, capabil sa satisfaca orice pretentie.Pe langa aceste atuuri, aceasta insula a Italiei este locul perfect pentru practicarea sporturilor acvatice, a alpinismului sau a activitatilor de explorare. In mai putine cuvinte, Sardinia este o destinatie perfecta pentru initiati, pentru turistii care simt ca pot cuprinde in vacanta lor mai mult decat in mod obisnuit. A doua insula ca marime a Mediteranei este cu siguranta una dintre cele mai exotice, fascinante dar si bogate atractii turistice ale batranului continent. Desi este una dintre cele mai populare statiuni din Sardinia, Alghero si-a pastrat aparenta unui sat pescaresc. Este cunoscut mai ales pentru plajele minunate, mancarea foarte buna, preturile rezonabile si originea sa catalana. 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Alghero, ruta Bucuresti-Alghero in perioadele 01-08, 22-29 martie si 04-11 aprilie 2019:

 

Informatii despre ofertele de cazare.La hotelurile: ★★  Hotel Catalunya Alghero ★★  Villa Las Tronas Hotel & SPA​ ★★  si  ★★ Alghero Resort Country Hotel​  ★★  in perioada 01-08 martie 2019:

► Accesand sectiunea Hotels, puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada.

 

 

 

 

 

Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Holidays 325
City breaks 276

Mobil uygulamayı edinin!

Uygulamanızın tüm rezervasyon ihtiyaçlarınız var: Güvenli ödeme kanalları, 4 adımlı kolay rezervasyon süreci ve zarif kullanıcı tasarımları. Daha ne isteyebilirsin?